فوتبال بوشهر
ورزشی
یک شنبه 12 آذر 1391برچسب:, :: 1:23 قبل از ظهر :: نويسنده : اسماعیل مظفری
PTFBU.IR: برنامه رادیویی فوتبال بوشهری با محوریت چگونگی رفع مشکلات مالی باشگاههای بوشهری و با حضور جمیری نماینده مردم بوشهر، گناوه ، دیلم و خارک روی آنتن رفت.برنامه ای که در آن می شد به این نتیجه رسید که نمی توان به کمک دستگاهها و نهادهایی مانند پارس جنوبی و ...امیدوار بود و همه نمایندگانی که روی خط آمدند دو منبع مالی را متذکر شدند. مصوبه 5 میلیاردی دولت و یک درصد بودجه. منابعی که فعلا محقق نگردیده و مشخص نیست چه زمانی هم محقق گردد. تنها دریچه امید نوید برگزاری جلسه هم اندیشی بود که امیدواریم زودتر برگزار گردد و خروجی لازم را داشته باشد. به گزارش پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر،نکته مهم برنامه اظهارات دلفانی بود که خبراز اعتصاب مجدد شاهینی ها و مراجعه آنها به کمیته انضباطی داد و گفت با این روند تیم به دسته دوم سقوط می کند. جمیری در ابتدا با پرداختن به اهمیت ورزش به خصوص فوتبال گفت:ورزش در بوشهر بیش از 100سال سابقه دارد. باید به ورزش به عنوان یک فرصت توجه کنیم و این فرصت را با بی توجهی به تهدید تبدیل نکنیم. استعدادهای ارزشمندی در فوتبال داشته ایم که وجود آنها نشان از این دارد که می توان با برنامه ریزی مناسب و تلاش بهینه این استعدادها را شکوفا کرده و خواست مردم را تحقق ببخشیم. او ادامه داد: می توان از شهید نسترن، حسین صمیمی از حسین ماهینی وخانم عبدالله زاده و در ورزش معلولان از کریم زاده نام برد که برای استان افتخار آفریده اند.قدردانی از اینها باید در جهت تلاش برای اعتلای ورزش باشد. در عرصه مربیگری مربیان جوانی داشته و داریم مثل کللی فرد و خرمزی و حتی داوران خوبی که داریم را باید نام برد. نماینده مردم بوشهر تصریح کرد: این ها نشان می دهد باید با وجود این استعدادها باید دل نگران آینده بود.امروز روز مجلس بود و من افتخار نمایندگی مردم را دارم و خوشحالم در چنین روزی در خدمت مردم هستم.باید با همفکری با صاحبنظران و پیشکسوتان راهی برای برآورده شدن توقعات مردم یافت. وی در مورد اینکه آیا نمایندگان استان در کمیسیون ورزش مجلس حضور دارند یا خیر گفت: ما در جهت برآورده شدن خواسته مردم سه نفر در کمیسیون انرژی و یک نفر در کمیسیون اجتماعی حضور داریم ولی یک گروه که در ورزش صاحبنظر هستند به من مشاوره می دهند.آنها برنامه ریز هستند تا با همه رشته ها ارتباط داشته باشیم.البته در معنای عام همه مشاور ما هستند.
کسی تا حالا برای کمک سراغ ما نیامده! به گزارش پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر او در حالی که قطعا از اعتصاب نفرات شاهین و رصد اخبار ورزشی در رسانه ها با خبر بوده اما از اینکه کسی برای رفع مشکلات سراغ نماینده ها نرفته گلایه کرد و ادامه داد: متاسقانه 6ماه است که این دغدغه ها وجود داشته اما در جهت حل مشکلات فوتبال کمتر به ما مراجعه شده است. وی در خصوص حمایت نفت و دولت به 15 تیم خوزستانی و کمک 8میلیاردی به تیم های سرخابی پایتخت و عدم حمایت پارس جنوبی از شاهین و همچین اینکه گفته می شود وزیر نفت زیر نامه شاهینی ها نوشته که شاهین تحت حمایت نیروگاه اتمی قرار بگیرد و کاری به ما ندارد گفت:اینکه چه پارافی زیر نامه شاهین شده را باید از مسئولان پرسید اما معتقدم باید کاری کرد که اقتصاد ما از نفت جدا شود. منظورم این نیست که امروز به تیم های ما کمک نشود بلکه درباره آینده حرف می زنم. باید امروز از نعمت هایی که وجود دارد استفاده بهینه کرد.من معتقدم اگر استان های دیگر استفاده کرده اند برای ما هم راهکار وجود دارد.
دهقانی:اوضاع مالی ایرانجوان خراب است مدیر اجرایی ایرانجوان در تماس تلفنی با برنامه گفت:تیم ما از نظر فنی شرایط خوبی دارد اما متاسفانه برای رفع مشکلات مالی به هر دری زده ایم نتیجه نگرفته ایم.همه بودجه ما امسال حدود 2میلیارد و 700میلیون است اما تا حالا فقط از طریق وام و...فقط ده درصد پول بچه ها را داده ایم. شرایط گران شدن بلیط پروازها و ...کار را سخت کرده و باید مسئولان به کمک تیم ها بیایند. من می گویم به باشگاهها پول نقد ندهید بلکه راهکارهای قانونی را بیابید.
جدایی از پارس جنوبی اشتباه بود جمیری افزود:تا جایی که من می دانم در دورانی که شاهین زیر پوشش پارس جنوبی بود یک مصوبه از شورای عالی ورزش وزارت نفت داشت و بر اساس آن اقدام می شد اما در یک دورانی مدیریت باشگاه تصمیم به تغییر اسپانسر گرفت و جایگاه تیم هم متزلزل شد.امروز قانون بودجه اجازه می دهد یک درصد بودجه به ورزش اختصاص یابد.این یک درصدها متمرکز دیده شده و در اختیار وزارت ورزش قرار می گیرد و آنها برای استان ها تقسیم می کنند.باید دنبال این منبع رفت.
پیگیری این موارد وظیفه ما نیست به گزارش پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر،او در مورد وظایف نمایندگان در این باره گفت: وظیفه نمایندگان مشخص است.قانونگذاری و نظارت بر اجرای قانون. باید دید دستگاهی که متولی امر یا اموری است صاحب طرح است یا نه . اگر باشد و از نظر نماینده ها استفاده کند خوب است اما تصور نکنید نماینده باید از صفر تا صد را دنبال کند. پس دستگاه اجرایی چه باید کند؟باید دستگاههای اجرایی از جایگاه نماینده ها برای رسیدن به هدف مشخص طرح های خود استفاده کنند.
احمدی:تلاش داریک کمک های دولتی را جذب کنیم احمدی نماینده کنگان و دیر و جم هم روی خط آمد و با توصیف اهمیت ورزش گفت: ما یک کارگروههایی تشکیل داده ایم که می توانند کمک هایی در جذب منابع مالی نمایند.این منابع مالی می توانند شرکت ها و افراد خیر باشند.او در پاسخ به اینکه آیا افراد خیر می توانند به باشگاهی مثل ایرانجوان سه میلیارد کمک کنند گفت:نه این مبالغ شدنی نیست. ما در سال 90 قانونی داشتیم که شرکت ها و موسساتی که به ورزش کمک می کردند که این قانون لغو شد. محمدی مجری برنامه فوتبال بوشهری پرسید ما در سال 89 و 90 هم مشکل مالی داشتیم که احمدی جواب داد:به هر حال باید می رفتند سراغ آنها! او در پاسخ به این سئوال که چرا نفت تهران می تواند از دولت کمک بگیرد گفت: این کمک ها قانونی نیست و شرکت ها از منابع در اختیار ،کمک هایی می کنند. ما هم تلاش داریم همین مسیر را برویم.
جمیری:در تعامل با دولت هستیم جمیری در پاسخ به سئوالی در خصوص اینکه آیا می توان همان قانونی که سال 90 وجود داشت را دوباره تصویب کرد گفت:من معتقدم که باید ابتدا رفت دنبال همان یک درصد بودجه.این یک درصد را باید جدی تر پیگیری کرد و یک مصوبه 5 میلیاردی هم هست که یک گره داشت و در تعامل با دولت تلاش داریم که این گره را حل کرد.
موسوی نژاد:مشکل مدیریتی است نه مالی! موسوی نژاد نماینده دشتستان نیز میهمان تلفنی برنامه بود.او در پاسخ به این که آیا می توان به حمایت نمایندگان امیدوار بود گفت:باید با وزارت ورزش رایزنی کرد تا از طریق همان یک درصد بودجه اعتبارات خوبی وارد ورزش استان شود.این امر نیازمند یک تلاش همگانی است. وی ادامه داد: در بودجه سال 92باید مواردی را بگنجانیم که به نشاط جامعه بیانجامد.البته ما باید از ظرفیت های استانی هم استفاده کنیم. در سایر استان ها اگر می بینید فولاد می آید سپاهان را حمایت می کند باید بپرسیم چرا در بوشهر این را نداریم؟ من معتقدم مدیریت استان باید قوی تر وارد شود و این را دنبال کند. این وظیفه اداره کل ورزش استان نیست و مدیریت ارشد استان باید وارد عمل شود.ما تیم های مستعدی داریم که به دلیل ضعف مالی نمی توانند در رقابت ها شرکت کنند و این ظلم است. من البته ریشه کار را در نبود مدیریت واحدی که بتواند تیم ها را با صنعت مرتبط سازد می بینم. او این ایجاد مدیریت واحد را وظیفه اداره ورزش استان دانست. به گزارش پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر،موسوی نژاد در پاسخ به این سئوال که آیا در جلسات شوای فرهنگی استان درباره رفع مشکلات ورزش حرفی به میان آمده یا نه گفت: من تا حالا در این جلسات دعوت نبوده ام اما معتقدم ورزش وابسته به فرهنگ است و باید دیده شود. من البته معتقدم مشکل اصلی ما در استان بودجه نیست بلکه مدیریت است و امیدوارم استاندار جدید این مشکل را حل کند. خیلی زشت است که استانی که پایتخت انرژی استان است در بحث ورزش با مشکل مالی مواجه باشد. الان شما نگاه کنید در همین دشتستان پرسپولیس منحل شد. کارخانه سیمان ما می توانست و می تواند کمک کند اما یک حلقه مفقوده وجود دارد که باید این تعامل را به وجود بیاورد. وی تصریح کرد: من عضو فراکسیون ورزش هستم. با وزیر ورزش هم جلسه داشتم و در مورد 5 میلیارد بودجه هم با او حرف زدیم و وزیر هم همین نظر را داشت که این مبلغ باید پرداخت شود اما بقیه کار با دوستان است که پیگیری کنند.
جمیری:نشست کارشناسی لازم است جمیری در مورد جمع بندی بحث گفت: باید کلی گویی را رها کنیم و به ریز بحث پرداخت. اینکه نفت وجود دارد و گاز هست و ...و این ها باید کمک کنند یک بحث بی فایده است. باید راهکار یافت و مدیریت ارشد استان و مدیرانی که در ورزش حضور دارند با نماینده های استان جلسه بگذارند و دنبال قانونی برویم که ببینیم از چه مجرایی می شود این امر را عملی کرد.من معتقدم فردی مانند امام جمعه محترم در جایگاه خودشان همیشه به همه مباحث پرداخته و کمک کرده اند. الان باید مدیران اجرایی وارد کار شوند و رییس مجمع نمایندگان استان باید این نشست را برنامه ریزی کند.
کنگانی:راهکار قانونی وجود دارد کنگانی دبیر کمیسیون اقتصادی اتحادیه فوتبال کشور و مدیرعامل سابق شاهین هم روی خط آمد و گفت:در قانون بودجه و برنامه پنجساله به مواردی اشاره شده که می تواند به ورزش کمک کند. اعتبارات عمرانی استان ما یک درصد آن چهار میلیارد است. پروژه های ملی استان هم یک درصد آن حدود 40میلیارد تومان است که متمرکز در اختیار ورزش قرار می گیرد. باید نامه زد به وزارت ورزش و دید این ردیف بودجه تا حالا چقدر محقق شده و چه مبلغی به ورزش استان رسیده. او ادامه داد:دوستان می گویند فلان قانون قبلا بوده و الان نیست. من می گویم دوستان نماینده در بحث قوانین مواظب باشند که بدانند هر قانونی و حذف آن چه تبعاتی دارد.من معتقدم اگر مدیریت ارشد استان همان زمان بحث ده میلیاردی مصوبه را دنبال می کرد و با نام کمک به ورزش آن را پیگیری می نمود امروز این مشکلات را نداشتیم. کنگانی استعلام همان ردیف بودجه سهم استان را مهم دانست و گفت اغلب موسسات با سهام 49 و 51 درصد اداره می شوند و می توان سهم بخش خصوصی آنها را مطالبه کرد.من تعجب می کنم که وزارت نفت زیر درخواست شاهین پاراف کرده که نیروگاه اتمی شاهین را تحت پوشش قرار دهد.معنای آن این است که ماجرا را دنبال نکنید.این مثل این است که شریک تجاری مان را در چین با بورکینافاسو عوض کنیم. وی افزود: ماجرای برخی رفتارها مانند آن است که می گفتند مهریه را کی داده و کی گرفته و باید برخی موارد قانونی را هم می شود با چانه زنی حل کرد.
جمشیدی:قانون هست، پول نیست! جمشیدی مدیرکل ورزش و جوانان استان هم گفت: من خوشحالم که برای اولین بار می بینم نمایندگان اینگونه پیگیر هستند اما مشکلات ما همین موانع قانونی است.چالش فعلی ناشی از مشکلات سراسر کشور است وگرنه سال قبل ما تنها استانی بودیم که مصوبه 5 میلیاردی داشتیم که با تلاش حضرت آیت الله صفایی بوشهری و دیدارشان با وزیر نفت آن پول محقق شد. او ادامه داد: ما امسال فقط 69میلیون تومان از وزارت ورزش گرفته ایم.اما توانسته ایم بودجه های لازم را به هیئت ها بدهیم. من همین هفته با آقای جمیری تا ساعت 12 و نیم شب جلسه داشتیم. وی درخصوص یک درصد بودجه هم گفت: این امر قبلا در اختیار استان بود و تحول خوبی ایجاد کرد ولی الان دو سال است متمرکز شده و سهم استان کمتر شد.آقای کنگانی ارقامی را گفت که البته من بعید می دانم اما همان 4 میلیارد هم اگر باشد باید بگویم اصلا اعتبارات این محل وارد ورزش تشده و من سه روز تهران بودم و هیچ خبری نشده. او اظهار داشت: حتی در بحث شاهین و کمک یک میلیاردی هم از آن محل ،پاراف گرفته شده اما متاسقانه پولی به وزارت ورزش داده نشده و شاید یکی دو ماه بعد محقق شود.در بحث منابع موجود در استان هم متاسفانه به صراحت باید بگوییم اقدامی نشده و ما همه کاسه گدایی به دست گرفته ایم. من موافق جلسه هم اندیشی هستم. سال قبل بازی ها شاهین را 15هزار نفر در ورزشگاه می دید اما الان به هزار نفر رسیده.باید نشاط جامعه رااز طریق ورزش فراهم کرد. جمیری در خصوص اظهارات جمشیدی گفت: باید در برنامه ریزی نشست هم اندیشی دقت کرد و انتظار نداشته باشیم همه افراد را دور هم جمع کنیم. همین که نمایندگان و مسئولین ورزش باشند می شود کار را پیش برد.
طبیب نژاد:باید پنهان شوم! طبیب نژاد مدیرعامل و سرمربی تیم ساحلی دریانوردان گفت: بودجه ما حداقلی است اما برای همین هم به مشکل خورده ایم و من از فردا مجبورم که جواب تلفنم را ندهم و مقابل خیلی ها از جمله بازیکنانم آفتابی نشوم.
دلفانی:بچه ها به تمرین نمی آیند! به گزارش پایگاه تخصصی فوتبال بوشهر،دلفانی مدیر عامل شاهین که روی خط آمد برنامه شکل دیگری گرفت. او از شرایط بحرانی شاهین پرده برداشت و گفت:اوضاع خوب نیست وشاهین بحرانی ترین روزها را می گذراند. بچه ها طبق قولی که به آنها داده بودیم باید هفته قبل پول می گرفتند اما این قول محقق نشده و باید بگویم اگر تا چند روز آینده اتفاق مثبتی رخ ندهد ضربات جبران ناپذیری به تیم وارد می شود. او ادامه داد: بچه ها بعد از بازی مسجد سلیمان از ما خداحافظی کرده و گفته اند اگر پول نباشد از یکشنبه در تمرینات حاضر نمی شوند. حق هم دارند و 6ماه است که پول نگرفته اند. اگر در بازی بعدی حاضر نشویم به لیگ دو سقوط می کنیم و هیچ راه گریزی هم نیست. بچه ها نامه زده اند و به کمیته انضباطی شکایت کرده اند تا قراردادهایشان فسخ شود و دوشنبه کمیته انضباطی تشکیل جلسه می دهد وبا توجه به نوع قراردادها می تواند رای به فسخ قراردادها بدهد.بچه ها هم تا حالا به خاطر احترام به من حاضر شده اند اما دیگر ادامه نمی دهند.ما یک اسپانسر آوردیم که شیطنت هایی شد و گزارشات اشتباه دادند که آنها هم منصرف شدند. من بعد از بازی با نفت مسجد سلیمان به تهران آمده ام. کارهایی کرده ایم اما نتیجه ای که باید در کوتاه مدت بگیریم را نداده و اوضاع خوب نیست. وی تصریح کرد:من از استاندار و مدیران استان می خواهم به داد شاهین برسند.ما با یک میلیارد می توانیم 30درصد بچه ها را بپردازیم. من از جیبم هم خرج کرده ام و ادعایی ندارم اما باید همه کمک کنند. الان هتل محل اقامت بچه ها لطف دارد و پولی نگرفته اما بقیه امر با مسئولین است.تیم ما نفرات خوبی دارد و از دو تیم مدعی در خانه آنها مساوی گرفته و در مسجد سلیمان همه می گفتند این تیم با این بازی خوب و مسلط چرا باید هشتم جدول باشد؟
جمیری:من قول نمی دهم اما پیگیرم جمیری در خاتمه گفت: روز یکشنبه با دیگر نمایندگان جلسه خواهیم داشت و خود آقای پورفاطمی هم دغدغه زیادی دارد. من در جایگاهی نیستم که قولی بدهم اما تلاش می کنیم راه میانبری بیابیم که مشکلات حل شود. اگر چه دغدغه همه مالی است اما من فکر می کردم در چنین برنامه هایی باید فراتر از اینها را ببینیم و در بحث اقتصادی و با استفاده از تجاربی که وجود دارد کاری کنیم که دچار چنین مخاطراتی نشویم.باید جوری کار کرد که اگر روزی نفت و نیروگاه هم نبود بتوانیم همه تیم ها را حمایت کنیم. همان کاری که در دنیا هم اتفاق افتاده و باید ما هم به این سمت برویم.
نکته:پورفاطمی نماینده دشتی هم حاضر نشد روی خط بیاید و گفته بود حرف زدن و قول دادنی که عمل در آن نباشد فایده ای ندارد اما من همه تلاشم را برای رفع مشکلات انجام می دهم.این شاید معنایش آن باشد که نماینده باسابقه ای مثل او بهتر از سایر نماینده ها که دوره اول حضور در مجلس را سپری می کنند می داند که این مباحث بارها تکرار شده و کمترین نتیجه را داشته است!
نظرات شما عزیزان:
درباره وبلاگ
آخرین مطالب
آرشيو وبلاگ
نويسندگان
|
|||
![]() |